Om

HelandeKontakt

KURSER

Jag arbetar även med djurkommunikation.

Om vi är mottagliga att lyssna till det våra djur vill förmedla så har djuren ofta oändligt mycket att säga oss. Vi har mycket att lära av de. Djuren är ofta en spegling av oss själva.

 

Har ditt djur något beteende som du inte förstår grunden till? Ibland kan det vara svårt att förstå vad de menar med vissa signaler. Om de vill ändra något i sin vardag eller i livet. Ibland kan det bara vara skönt att få höra hur bra de trivs med tillvaron och hur stolta dem är över sitt hem.

 

Ofta vill de förmedla budskap till matte och husse. Min uppgift är att förmedla kontakt mellan ägare och djur så deras tillvaro blir så harmoniskt som möjligt. Jag hjälper till att stärka relationen mellan dig och ditt djur.

Jag kan åka hem till er och jag kan även arbeta på distans.

Mycket nytt väntar oss och en högre form av energier är här. Vi alla kan skapa det vi önskar och jag ser möjlighet för alla att känna den sanna kärleken.

 

Lever du i kärlek och glädje? Vad begränsar dig att leva fullt ut i harmoni och närvaro? Hur får du full tillit och blir mästare över ditt eget liv? Vad behöver du göra dig av med och släppa taget om? Vi har alla våran historia som påverkar oss i livet nu.

 

Det är bra att göra sig av med det som idag hindrar oss från att känna kärlek. Jag får vägledning till dig i det du behöver just nu.

Jag arbetar även via telefon och scype.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEHANDLINGAR

Du är varmt välkommen att boka tid hos mig.

 

Med min mediala förmåga kan jag hjälpa dig. Jag får vägledning till dig som handlar om ditt liv här och nu. Vill du ha kontakt med en kär vän i andevärden och få budskap direkt till dig?

Jag känner in och får svar på frågor som du har. Jag ställer mig i dina skor en stund och får vägledning till dig. Andlig vägledning.

Healing på bänk hjälper dig att balansera kroppen och att få ny kraft, harmoni och livsenergi. Känner du att du är stressad, har svårt att leva i nuet? Känner du att alla måsten i livet har fått dig att tappa fokus?

Jag hjälper dig att arbeta bort blockeringar som hindrar dig att leva i sann kärlek till dig själv. Har du rädslor som står som hinder i ditt liv? Jag arbetar med terapeutiska samtal. Jag arbetar under tystnadsplikt. Du behöver inte veta vad du vill ha hjälp med när du bokar tid. Vi ser det på plats.

Jag tar även emot friskvårdscheckar och friskvårdskuponger.

Jag innehar F-skattsedel.

DJUREN

VÄGLEDNING

Priser

  • From 1 november 2018 tom 1 september 2019 så kommer jag att vara föräldrarledig och därför inte kunna ta emot några klienter.

 

 

 

  • Medial Vägledning Och Healing

60 Min 700 kr

 

Medial Vägledning

30 Min 400 kr

 

 

Healing

30 Min 400 kr

 

Sittning

60 Min 700 kr

 

Djurkonsultation

90 Min 800 kr

 

 

Rensning av energier i hemmet

Ca 90 Min 1200 kr

 

Telefonsittning

30 min 400 kr

 

Andlig Vägledning via Scype

 

30 min 400 kr

60 min 700kr

 

Meditation företag 10-15 personer

 

3000 kr

 

Swish eller kontant betalning

 

 

 

Feedback från kursdeltagare och efter privata sittningaroch behandlingar.

 

**********************************

 

"Jag känner mig som en helt ny människa efter en timmes sittning."

/Maria

 

*******************************

 

"En sittning hos dig hjälpte mig mer än fyra månader hos kuratorn."

/ Denise

 

"Nästintill allt du sade till mig under vår sittning i somras, har stämt och hänt på Pricken. Vid flera tillfällen under den resan jag har gått igenom de senaste året har jag blivit påmind om att dina ord och din vägledning har gått den precis den vägen du sa till mig." / Denise

 

*******************************

 

Jag har varit på djurkommunikation hos Lena med min hund tre gånger och är jättenöjd med vad vi har fått fram. Upplever en större förståelse för min hund. Har även varit på en kurs i djurkommunikation och det var väldigt lyckat. Väldigt fina energier i gruppen och Lena är toppenbra kursledare, lugn och genuin i det hon gör. Jag fick med mig massa bra verktyg och grunder att jobba vidare på. Ser fram emot nästa kurs!

Joline & Daisy

 

*******************************

 

Tack Lena!

för spännande och givande studiecirklar i personlig utveckling.

Att utveckla sin intuition och medvetenhet är en av de mest meningsfulla

saker man kan göra och du inspirerar verkligen till detta!

/ Anders

 

*******************************

 

Tack Lena för att du kom hem till mej och hjälpte mej att bli av med osaliga andar. Allt är lugnt nu! Vill även tacka för en rolig och givande kurs! Du är så duktig! Tack Lena <3 kram Ingela

 

*******************************

 

Jag tycker Kursen du hade var väldigt bra, jag såg fram mot varje ons. vi skulle träffas. Det var intressant att få lära sig nya saker.

 

KONTAKT

Maila, Ring eller skicka sms

för Tidsbokning.

070-4930820

lena@helandekontakt.se

 

Friskcentralen Helheten

Norra Grev rosengatan 3

Vån 3

Örebro

friskcentralenhelheten

Copyright Helandekontakt © All Rights Reserved